Siguranta si sfaturi

Oricine este capabil să comită furt de identitate poate de asemenea să creeze un profil de dating fals.
Utilizați întotdeauna o judecată bună și luați măsuri de precauție atunci când comunicați și / sau întâlniți orice străin.
Profilul dvs. de întâlniri nu ar trebui să indice niciodată numele dvs. complet, numele de familie, adresa de domiciliu, domiciliul sau numărul de mobil, unde lucrați, sau orice alte informații personale personale care ar putea face ușor identificarea dvs. Întotdeauna trebuie să aveți grijă să oferiți informații personale în mesajele dvs. private. Nu continuați niciodată să comunicați cu cineva care vă exercită presiuni asupra informațiilor personale sau financiare sau încearcă în vreun fel să vă înșele pentru a vă dezvălui. Raportați astfel de incidente departamentului de service pentru clienți.
Dacă decideți să aveți o întâlnire reală cu un alt membru de pe site-ul nostru de dating, spuneți întotdeauna unui prieten sau membru al familiei unde mergeți și când vă veți întoarce. Întotdeauna planificați întâlnirile într-o zonă publică bine luminată, în apropiere de alte persoane. Nu dați niciodată străinului adresa dvs. personală sau nu îi invitați la domiciliu. Furnizați întotdeauna transportul personal spre și de la data respectivă.

Doarnoi2

Comunitatea Doarnoi2 este locul online, unde oamenii se intalnesc si socializeaza in modul virtual. Site-ul comunitatii www.doarnoi2.com este gratuit 100%,venind in sprijinul oamenilor singuri, sau care sunt implicati in diferite relatii complicate ori pentru asi gasi un partener. Crearea unui cont este cheia prin care intri in comunitate si completarea in totalitate a contului, iti arata asemanarea si potrivirea cu alte persoane specificatiilor pe care le lasi in completare. Este foarte important sa afisezi la avatar o poza reala si descriptia contului sa te defineasca.

Intrebari fregvente

Vedeți zona noastră de asistență unde puteți găsi raspunsul pe care il cautati.

ZONA DE SUPORT
ABONARE NEWSLETTER

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi mereu la curent cu cele mai recente știri.

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up